22 Kasım 2011 Salı

Mercedes-Benz'den Rekor Teslimat

Ürün lojistiğini kendi sağlayan Tören Gıda, tercihini Mercedes-Benz Actors 1844 LS çekicilerden yana kullanarak mevcut araç filosuna 202 adet Mercedes-Benz araç ilave ederek gücüne güç kattı.
İstanbul’da düzenlenen ve partiler halinde teslim edilen yeni araçları temsilen 2 yeni Actors 1844 LS’nin sergilendiği teslimat törenine Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Pazarlama ve Satış Kısım Müdürü Burak Tarım, Mercedes-Benz Bayii Koluman Gaziantep Genel Müdürü Merter Çankaya, Satış Müdürü Devrim Bayhan ve Kamyon Satış Müdürü Özkan Yegül katıldırlar.
Yapılan törende konuşma yapan Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz,müşteri talep ve ihtiyaçlarının daima Mercedes-Benz’in çalışmalarının odak noktasını oluşturduğunu vurgulayarak büyük bir dinamizm ile kısa sürede “Anadolu Kaplanları” arasında yerini alan Tören Gıda’nın tercih ettiği marka olmaktan gurur duyduklarını ve bundan sonra Mercedes-Benz’in de Tören Gıda’nın başarısına katkıda bulunacağını belirtti.
Tören Gıda adına yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören teslimat töreninde bir konuşma yaparak Mercedes-Benz çekicileri, düşük yakıt tüketimi, düşük bakım –işletme masrafları ve arıza oranı, ağır yol koşullarına dayanıklılığı, yaygın servis ve yüksek ikinci el değeri sebebiyle tercih ettiklerini söyleyerek filolarını 202 adet yeni Mercedes-Benz çekici ile güçlendirdiklerini dile getirdi. Tören yakın bir zamanda filomuza 303 adet Mercedes-Benz daha ekleyeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder